الاثنين، 24 يناير 2022

طريقة عمل السحلب بكل سهولة ، أحلى من الجاهز

 

ماهو السحلب / طريقة عمل السحلب الساخن / مكونات السحلب

السحلب من المشروبات المغذية واللذيذة جداً تقدروا تعملوه بنكهات مختلفة في البيت بكل سهولة مناسب جداً في أجواء الشتاء وكمان تقدروا تعملوا منه حلويات

مهلبية السحلب وقمر الدين

المكونات والمقادير :-

- كوب واحد من دقيق الأرز .

- كوب واحد من السكر البودر الناعم .

- كوب واحد من الحليب البودر .

- 5 ملاعق كبيرة من نشا الذرة .

- 5 جرام من الفانيليا .

للتزيين ( جوز هند مبشور / مكسرات / فواكه / صوصات زي صوص الشيكولاتة أو الكراميل أو الفراولة )

وومكن تضيفوا عود قرفة أو ماء زهر لإعطائه نكهة مختلفة .

عند تحضير السحلب على النار نضيف لكل كوب حليب نصف ملعقة كبيرة من خليط السحلب .

طريقة التحضير :-

تخلط جميع المكونات جيداً مع بعضها البعض ويراعى استخدام نفس الكوب بنفس الحجم لجميع المكونات ، بعد خلط المكونات جيداً يكون السحلب جاهزً يمكنكم أخذ نصف ملعقة كبيرة من خليط السحلب لكل كوب حليب نضيف الحليب في وعاء ويفضل أن يكون مضاد للالتصاق مثل التيفال أو السيراميك ونضيف السحلب للحليب ثم نذيب السحلب على البارد أولاً ثم نضع الوعاء على النار يمكنكم تقليب الحليب مع السحلب من حين لأخر بالمضرب اليدوي لكي تذوب التكتلات التي يحدثها السحلب يمكنكم رفع مشروب السحلب من على النار عندما تشعرون بأنه أصبح قوامه ثقيل ووصل للغليان ، إن كان القوام أخف مما تريدون يمكنكم اضافة المزيد من بودرة السحلب ، بعد ذلك يصب في الأكواب ويمكنكم تزيينه بالمكسرات أو الفواكه كما تحبون ، إن أردتم عمل السحلب في وعاء استانلس احرصواعلى أن تكون النار منخفضة وقلبوا الخليط جيداً من حين لأخر كي لا يلتصق  وبألف هنا .

فيديو فيه الوصفة كاملة صوت وصورة ⬇



الخميس، 13 يناير 2022

طريقة مختلفة للوبيا ( لوبيا بالكفتة )

 

طريقة عمل اللوبيا البيضاء / طريقة عمل اللوبيا بالكفتة

اللوبيا من البقوليات اللي بتحتوي على بروتين نباتي بنسبة عالية علشان كده هي من الأكلات المغذية جداً ممكن تجربوها مع الكفتة ، زي كفتة داود باشا بس بدل ما تكون مع صوص طماطم فقط هنعملها باللوبيا، أتمنى الطريقة تعجبكم .


مكونات ومقادير اللوبيا :-

- 2 بصلة متوسطة الحجم .

- نصف كيلو من الطماطم معصورة .

- ملعقتين كبار من الثوم المفروم .

- نصف كيلو من اللوبيا .

- ملعقة صغيرة من الكزبرة الجافة .

- ملعقة كبيرة من صلصة الطماطم .

- نصف ملعقة صغيرة من الكمون .

- نصف ملعقة صغيرة من الفلفل الأسود .

- ملعقة صغيرة سكر .

-مكعب مرق لحم أو دجاج. 

 - ملح .

- زيت / زبدة .


طريقة تحضير اللوبيا :-

الأول هننقع اللوبيا في الماء لمدة ساعة - ساعتين بعدها هنبدأ بسلق اللوبيا هنضيف اللوبيا للماء علشان تتسلق الماء يكون مغطي اللوبيا بزيادة وعند الغليان هنشيل الريم الأبيض اللي بيظهر على سطح الماء لأن الريم ده بيكون فيه الغازات الموجودة في اللوبيا واللي بتسبب انتفاخ المعدة فلازم يتشال بعد كده هنسيب اللوبيا في الماء على النار لحد ما تستوي نصف تسوية تغلي مرتين فقط ونطفي النار عليها  لأننا هنكمل تسويتها في صوص الطماطم فلازم اللوبيا متستويش بالكامل عند سلقها علشان تستحمل التسوية في الصوص بعد ما ننتهي من سلق اللوبيا هنصفيها من الماء كويس ونبدأ بفرم البصل فرم ناعم بعد كده هنحمر البصل على النار مع نصف كمية الثوم المفروم لحد ما يبقى لونهم ذهبي بعد كده هنضيف عصير الطماطم مع السكر وصلصة الطماطم والكمون والفلفل الأسود والكزبرة ومكعب المرق هنسيب الخليط يغلى على النار وبعد كده هنخفض النار  ونسيب عصير الطماطم يتسبك ( يصبح قوامه ثقيل والماء اللي فيه يتبخر ) بعد كده هنضيف باقي كمية الثوم المفروم واللوبيا المسلوقة ونقلبها كويس مع الطماطم والثوم والبصل ونكون غالين ماء على النار يكفي حسب كمية الطبخة وعدد الأفراد بعد ما نضيف اللوبيا هنزيد عليه الماء ونسيبه على نار عالية في البداية لحد ما تغلي على النار ثم نخفض النار ونسيب الطبخة لحد ما اللوبيا تقرب تستوي في الوقت ده هنضيف الكفتة للوبيا ونتركهم يكملوا تسوية ( الكفتة مش هتحتاج تستوي فلازم يكون فاضل وقت بسيط للوبيا علشان تستوي وبعد كده نضيف الكفتة ) كده تكون اللوبيا بالكفتة جاهزة للأكل .


مكونات ومقادير الكفتة :-

- نصف كيلو من اللحمة المفرومة .

- بصلة واحدة متوسطة و مفرومة فرم ناعم .

- ملح .

- ربع ملعقة صغيرة من الفلفل الأسود .

- نصف ملعقة صغيرة من بهارات اللحمة .

- نصف ملعقة صغيرة من الكمون .

- ربع ملعقة صغيرة من القرفةالبودر 

 ( أقل بقليل من ربع الملعقة ).


طريقة تحضير الكفتة :-

هنضيف البصل والبهارات للحمة ونخلطهم مع بعض كويس جداً لحد ما المكونات تندمج مع اللحمة بعد كده هنسيب اللحمة في الثلاجة لمدة نصف ساعة لو مستعجلين أو لو عندكوا وقت خلوها في الثلاجة أكثر علشان تتماسك ونقدر نشكلها بعد كده بسهولة وكمان تأخذ نكهة البصل والبهارات اللي ضفناها ، بعد كده هنخرجها من الثلاجة ونبدأ في تشكيلها ممكن نعملها بالشكل الدائري أو أصابع كفتة عادية حسب إختياركم بعد كده هنقليها على النار في زيت سخن لحد ما تتحمر هنصفيها من الزيت كويس و بعد كده نضيفها للوبيا .

وبكده الأكلة تكون جاهزة  ، وبألف هنا...





الثلاثاء، 4 يناير 2022

طريقة تخليل اللفت والجزر بطريقة سهلة ومضمونة👌

 

طريقة تخليل اللفت / طريقة تخليل اللفت والجزر / طريقة تخليل اللفت بالبنجر

لكل فصل من فصول السنة أكله اللي بيميزه وبيكون مناسب ليه حسب احتياج الجسم في كل فصل من ضمن الأكلات دي هي مخلل اللفت اللي بيكون موجود في الشتاء وبيبقى حلو جداً جمب الأكل

المكونات والمقادير :-

 - كيلو من اللفت .

- نصف كيلو من الجزر .

- حبة واحدة من البنجر

  ( الشمندر ) .

 - 4ملاعق كبار من الملح .

- 4 ملاعق كبار من الخل الأبيض .

 - ملعقة كبيرة من السكر .

- ربع ملعقة كبيرة من الشطة البودر ( اختياري ) .

- 2 لتر من الماء .

طريقة التحضير :-

في البداية هنغلي 2 لتر من الماء ونسيبه يبرد تماماً وبعد كده هنبدأ نقطع السيقان الخضرة اللي موجودة في اللفت وممكن نسيب جزء بسيط منها بيفضل ملتصق باللفت نفسه والجزء ده من السيقان بنشيل كم ساق من الجزء الخارجي ونسيب السيقان اللي من الداخل زي ما موضح في الفيديو ( في ناس بتحب تأكل السيقان دي لو مش حابينها تقدروا تتخلصوا منها بالكامل ) وبنشيل الجزء الأبيض اللي في اللفت من تحت اللي بيكون فيه الجذور بتاعت اللفت ولو فيه أي جزء في قشر اللفت غير سليم بنشيله بس من غير مانشيل القشرة كلها وبنكون مجهزين طبق عميق ونضيف فيه ماء وقليل من الخل وكل ما نخلص وحدة لفت نحطها في الماء والخل علشان أي أوساخ على اللفت تتشال بعد كده بسهولة لما نيجي نغسله بعد ما نخلص كمية اللفت كلها هنقشر الجزر وبعد كده هنبدأ نغسلهم كويس جداً تحت الماء ونسبهم يصفوا من الماء ونبدأ بعدها نقطع اللفت والجزر لدوائر وبعدها نقطعهم لأصابع ونقشر حبة البنجر ونقطعها بنفس الطريقة ونخلطهم كلهم مع بعض بعد كده هنضيف للماء اللي غليناه الملح والسكر والخل والشطة ونقلبهم كويس في الماء وبعد كده نعبي البطرمانات اللي هنخلل فيها هنعبيها بخليط اللفت والجزر والبنجر هنملأ البطرمانت ونسيب جزء بسيط وبعد كده نضيف الماء للبطرمانات ونسيب ربع البطرمان فاضي من غير ماء علشان اللفت هينزل ماء منه وبالتالي الماء اللي في البطرمان هيزيد فلازم يكون في جزء في البطرمان فاضي ونقفل البطرمان كويس علشان الهواء ميدخلش للبطرمان وبكده تقدروا تأكلوا أحلى مخلل لفت وجزرهيأخذ حوالي 4 أيام وبعدها تقدروا تأكلوا منه  ، وبألف هنا...





الثلاثاء، 28 ديسمبر 2021

أسهل وأسرع طريقة لتخزين القلقاس

 

طريقة تخزين القلقاس / طريقة حفظ القلقاس في الفريزر

بما إن موسم القلقاس بدأ حبيت أشارك معكم طريقة سهلة وسريعة لحفظ القلقاس في الفريزر لفترة طويلة من غير ما يغير طعمه أو يتأثر ، طريقة جميلة مبتحتجش وقت ولا مجهود كبير .

  المكونات :-

- 2 كيلو من القلقاس .

- 2 ليمون أصفر صغيرمن النوع صغير الحجم .

- أكياس حفظ الطعام أو علب حفظ الطعام .

 طريقة التحضير :-

في البداية هنغسل القلقاس تحت ماء جاري ويكون سخن يعني درجة حرارته تقدر إيدينا تستحملها هنغسله ونظفه بفرشاة خاصة بالخضروات بحركات دائرية هنظف القلقاس كويس علشان نشيل من عليه أي أوساخ ، بعد تنظيف القلقاس هنسيبه يصفي كويس من الماء تماماً وبعد التصفيه ننشفه برده بفوطة ناشفة علشان نتأكد انه تخلص من كل الماء اللي عليه ، بعد كده هنبدأ نقطعه لحلقات الأول قبل التقشير علشان يسهل عملية التقشير بدل ما نقشره قبل التقطيع وهو سليم ، بعد تقطيعه لحلقات وتقشيره هنأخذ كل قطعة من القلقاس ونمسحها بمنديل مطبخ غير مبلل ( لازم القلقاس ميتعرضش للماء أبداً بعد غسله وتجفيفه من الماء أول مرة وبنمسحه بمناديل المطبخ علشان لو عليه أي أجزاء بسيطة من القشرة الخارجية نشيلها ونظفه بالمنديل) بعد كده هنقطعه لأصابع متوسطة الحجم ثم نقطع أصابع القلقاس لمكعبات ونحاول نساوي مكعبات القلقاس في الحجم علشان عند طبخها تستوي في وقت واحد وتأخذ نفس التسوية ، بعد تقطيع كمية القلقاس اللي هنخزنها هنعصر عليه الليمون ونقلب القلقاس كويس جداً علشان يختلط بالليمون ويندمج معاه بشكل متساوي ، الليمون هيساعد على حفظ القلقاس ويفضل محتفظ بلونه من غير مايتغير بسبب التجميد ولا طعمه يتغير وبكده القلقاس يكون جاهز للتفريز تقدروا تقسموا القلقاس حسب الطبخة والكمية اللي هتحتاجوها كل مرة عند طهي القلقاس ممكن تحفظوه في الأكياس المخصصة لحفظ الطعام أو تحفظوه في علب التفريز أهم حاجة الأكياس أو العلب تكون محكمة الغلق علشان هواء الفريزر ميكونش ثلج داخل الأكياس أو العلب لأن ده هيأثر على طعم وجودة القلقاس ( مهم جداً إن أي أداة بتستخدموها في تقطيع القلقاس وتقشيره وكمان الأطباق ولوح التقطيع لازم كل الأدوات تكون جافة تماماً من الماء علشان المادة اللزجة الموجودة في القلقاس متظهرش ) وبكده تقدروا تحفظوا القلقاس لفترة طويلة وانتوا مطمئنين وبطريقة سهلة وسريعة  ، وبألف هنا...




السبت، 18 ديسمبر 2021

طريقة عمل سكارف بغرزة قرص العسل ( Honeycomb )

 

كروشيه / سكارف رجالي وحريمي كروشيه

سكارف شتوي من الكروشيه بغرزة بسيطة وبتدي شكل جميل جداً في اللبس تنفع للرجال والسيدات وتقدروا تتحكموا في الطول والعرض حسب رغبتكم تابعوا التفاصيل المكتوبة آن شاء الله الشرح يكون وافي  وتقدروا كمان تشوفوا الشرح بالصوت والصورة من خلال الفيديو المرفق مع الموضوع .

- الأدوات المستخدمة :-

-  - خيط كروشيه أنا استخدمت خيط زي اللي في الصورة ممكن تستخدموا أي نوع حسب المتوفر المهم يكون بنفس السمك .


سكارف كروشيه / شال كروشيه

كروشيه / سكارف رجالي وحريمي كروشيه

-   - ابرة مقاس 7  .

-   - ابرة تنظيف .

-   - مقص .

- الغرز المستخدمة :-

-   - غرزة سلسلة  .

-   - غرزة عمود بلفة .

-   - غرزة البريد الأمامي .

-   - غرزة البريد الخلفي .

-   - غرزة نصف عمود .

-   - غرزة قرص العسل .

- بيانات السكارف :-

-   - الطول :- 134 سم

-   - العرض :- 18 سم

طريقة عمل السكارف :-

-        - الصف الأول :-

في البداية نقوم بعمل 32  غرزة سلسلة بعد ذلك نترك أخر ثلاث غرز سلسلة وعند غرزة السلسلة الرابعة نقوم بعمل غرزة عمود بلفة ونقوم بعمل غرزة العمود بلفة في كل غرز السلسلة التي تقابلنا حتى نهاية الصف الأول .

-   - الصف الثاني :-

في نهاية الصف الأول نقوم بلف السكارف ثم نبدأ في الصف الثاني نقوم بعمل غرزة سلسلة  بعد ذلك نترك أخر غرزة عمود بلفة من الصف السابق ثم عند غرزة العمود بلفة التي بجانبها نعمل فيها غرزة بريد أمامي ثم الغرزة التي بجانبها نعمل فيها أيضاً غرزة بريد أمامي يصبح لدينا 2 غرزة بريد أمامي ثم في الغرزة التي تقابلنا بعد ذلك نعمل فيها غرزة بريد خلفي والغرزة التي بعدها نعمل فيها غرزة بريد خلفي أيضاً يصبح العمل كالأتي نعمل 2 غرزة بريد أمامي ثم 2 غرزة بريد خلفي وهكذا حتى النهاية ماعدا أخر غرزة عمود بلفة من الصف الأول نعمل فيها غرزة نصف عمود وهكذا ينتهي الصف الثاني نقوم بلف السكارف  ثم نعمل 2 غرزة سلسلة ونبدأ الصف الثالث .

-       الصف الثالث :-

نقوم بعمل نفس الخطوات التي قمنا بها في الصف الثاني وعند أخر غرزة في الصف نقوم بعمل غرزة نصف عمود ثم نلف السكارف ونعمل 2 غرزة سلسلة ثم نكرر الخطوات بنفس الطريقة حتى نصل الى الصف الثامن .

-   - الصف التاسع :-

بعد الانتهاء من الصف الثامن نقوم بلف السكارف ثم نعمل 2 غرزة سلسلة ونبدأ الصف التاسع عند أول غرزة بريد أمامي من الصف السابق نعمل فيها غرزة بريد خلفي ثم الغرزة التي بجانبها نعمل فيها غرزة بريد خلفي أيضاً ثم الغرزة التي بعدها نعمل فيها غرزة بريد أمامي ثم في الغرزة التي بعدها نعمل غرزة بريد أمامي أيضاً ثم في الغرزة التي بعدها نعمل غرزة بريد خلفي ثم في الغرزة التي بعدها نعمل غرزة بريد خلفي أيضاً يصبح لدينا 2 غرزة بريد خلفي ثم 2 غرزة بريد أمامي ثم 2 غرزة بريد خلفي بعد ذلك نترك اثنان من الغرز التي ستقابلنا ثم في الغرزة التي بعدهم نعمل فيها غرزة بريد أمامي ثم الغرزة التي بعدها نعمل فيها غرزة بريد أمامي أيضاً ثم نعود اللي الغرز السابقة نقوم بعمل في أول غرزة تركناها نعمل فيها غرزة بريد خلفي ثم الغرزة الثانية التي تركناها نعمل فيها أيضاً غرزة بريد خلفي ثم نترك اثنان من الغرز التي تقابلنا وعند الغرزة التي ستقابلنا بعدهم نعمل فيها غرزة بريد امامي وفي الغرزة التي بجانبها نعمل فيها غرزة بريد أمامي أيضاً ثم نعود الى الغرز التي تركناها عند أول غرزة منهم نعمل فيها غرزة بريد أمامي وفي الثانية نعمل غرزة بريد أمامي أيضاً ونكمل 8  غرز التي سيقابلونا بنفس الطريقة نترك غرزتان ثم في الغرزتان اللتان بجانبهم نعمل فيهم غرز بريد أمامي ونعود اللى الغرزتان السابقتين ونعمل فيهم كما عملنا في البداية بعد ذلك سيتبقى لدينا 6 غرز عند اول غرزتان نعمل في كل واحدة غرزة بريد أمامي ثم ثاني غرزتان نعمل في كل واحدة غرزة بريد خلفي ثم في أخر غرزتان من ال6 غرز نعمل في كل واحدة غرزة بريد أمامي وعند الغرزة الأخيرة بعد ال6 غرز نعمل فيها غرزة نصف عمود ثم نلف السكارف ونعمل اثنان غرزة سلسلة  ونبدأ الصف العاشر .

-        الصف العاشر :-

عند أول غرزتين نعمل في كل غرزة منهم غرزة بريد خلفي وعند الغرزة الثالثة والرابعة نعمل في كل غرزة منهم غرزة بريد أمامي وعند الغرزة الخامسة والسادسة نعمل في كل غرزة منهم غرزة بريد خلفي بعد ذلك عند كل غرزة تقابلنا نعمل فيها غرزة عمود بلفة كما موضح في الفيديو ( نلف الخيط على الابرة ومن خلف السكارف ندخل بالابرة من جانب أول غرزة ثم نخرج بالابرة من الجانب الأخر للغرزة ونسحب خيط ونخرج من الغرزة ونغلقها بالطريقة العادية لغرزة العمود بلفة ، نكرر نفس الطريقة بحيث يكون اجمالي عدد غرز العمود بلفة 16 غرزة عمود بلفة ) ثم عند ال6 غرز الأواخر نبدأ بأول غرزتان منهم نعمل في كل واحدة منهم غرزة بريد أمامي ثم في الغرزتان الثالثة والرابعة نعمل في كل واحدة منهم غرزة بريد خلفي ثم في الغرزتان الخامسة والسادسة نعمل في كل واحدة منهم غرزة بريد أمامي وعند أخر غرزة في الصف العاشر نعمل فيها غرزة نصف عمود ثم نلف السكارف ونعمل غرزتين سلسلة ونبدأ الصف الحادي عشر .

-   - الصف الحادي عشر :-

عند أول غرزتين من ال6 غرز الأوائل نعمل في كل غرزة منهم غرزة بريد أمامي وعند الغرزتان الثالثة والرابعة نعمل في كل غرزة منهم غرزة بريد خلفي ثم الغرزتان الخامسة والسادسة نعمل في كلً منهم غرزة بريد أمامي ثم نترك اثنان من الغرز التي تقابلنا وعند الغرزة التي ستقابلنا بعدهم نعمل فيها غرزة بريد امامي وفي الغرزة التي بجانبها نعمل فيها غرزة بريد أمامي أيضاً ثم نعود الى الغرز التي تركناها عند أول غرزة منهم نعمل فيها غرزة بريد أمامي وفي الثانية نعمل غرزة بريد أمامي أيضاً بعد ذلك نترك اثنان من الغرز التي ستقابلنا ثم في الغرزة التي بعدهم نعمل فيها غرزة بريد أمامي ثم الغرزة التي بعدها نعمل فيها غرزة بريد أمامي أيضاً ثم نعود اللي الغرز السابقة نقوم بعمل في أول غرزة تركناها نعمل فيها غرزة بريد خلفي ثم الغرزة الثانية التي تركناها نعمل فيها أيضاً غرزة بريد خلفي ونكمل 8  غرز التي سيقابلونا بنفس الطريقة نترك غرزتان ثم في الغرزتان اللتان بجانبهم نعمل فيهم غرز بريد أمامي ونعود اللى الغرزتان السابقتين ونعمل فيهم كما عملنا في البداية بعد ذلك سيتبقى لدينا 6  غرز عند اول غرزتان نعمل في كل واحدة غرزة بريد خلفي ثم في الغرزتان الثالثة والرابعة نعمل في كل واحدة منهم غرزة بريد أمامي ثم في الغرزتان الخامسة والسادسة نعمل في كل واحدة منهم غرزة بريد خلفي وعند أخر غرزة في الصف العاشر نعمل فيها غرزة نصف عمود ثم نلف السكارف ونعمل غرزتين سلسلة ونبدأ الصف الثاني عشر .

-  - الصف الثاني عشر :-

عند أول غرزتين نعمل في كل غرزة منهم غرزة بريد أمامي وعند الغرزة الثالثة والرابعة نعمل في كل غرزة منهم غرزة بريد خلفي وعند الغرزة الخامسة والسادسة نعمل في كل غرزة منهم غرزة بريد أمامي بعد ذلك عند كل غرزة تقابلنا نعمل فيها غرزة عمود بلفة كما موضح في الفيديو ( نلف الخيط على الابرة ومن خلف السكارف ندخل بالابرة من جانب أول غرزة ثم نخرج بالابرة من الجانب الأخر للغرزة ونسحب خيط ونخرج من الغرزة ونغلقها بالطريقة العادية لغرزة العمود بلفة ، نكرر نفس الطريقة بحيث يكون اجمالي عدد غرز العمود بلفة 16  غرزة عمود بلفة ) ثم عند ال6 غرز الأواخر نبدأ بأول غرزتان منهم نعمل في كل واحدة منهم غرزة بريد خلفي ثم في الغرزتان الثالثة والرابعة نعمل في كل واحدة منهم غرزة بريد أمامي ثم في الغرزتان الخامسة والسادسة نعمل في كل واحدة منهم غرزة بريد خلفي وعند أخر غرزة في الصف الثاني عشر نعمل فيها غرزة نصف عمود ثم نلف السكارف ونعمل غرزتين سلسلة ثم نكرر في الصف الثالث عشر ما فعلناه في الصف التاسع تماماً ثم نكرر في الصف الرابع عشر ما فعلناه في الصف العاشر ثم في الصف الخامس عشر ما فعلناه في الصف الحادي عشر ثم نكرر في الصف السادس عشر ما فعلناه في الصف الثاني عشر وهكذا نستمر في تكرار الصفوف رقم 9101112 حتى نصل للطول الذي نريده للسكارف ثم عند الوصول للطول المطلوب نبدا في تكرار الصف الثاني سبع مرات حتى يصبح لدينا نفس الشكل في نهاية السكارف مثل الشكل الذي كان في البداية وهكذا نكون أنهينا العمل فيه نسحب جزء من الخيط ونقص الزائد ثم نخفي الخيوط الزائدة وهكذا يكون السكارف جاهزاً للارتداء .

لو بتقرأوا الموضوع ده من 

على الموبايل والفيديو مش 

ظاهر تقدروا تضغطوا على 

جملة عرض إصدار الويب 

الموجودة أسفل

 المدونة هيظهر الفيديو في 

نهاية الموضوع .




الخميس، 4 نوفمبر 2021

تجربتي في الشراء من موقع هومزمارت وأستخدمت كود خصم من موقع yajny

 

الكرسي المعلق / عروض الجمعة البيضاء 2021 / Black Friday


 

شهر نوفمبر معروف بإنه شهر العروض والخصومات الخاصة بنهاية العام أوBlack Friday

          ( white Fridayعلشان كده حبيت أشارك معاكم تجربتي في شراء الكرسي المعلق من موقع هومزمارت الموجود في الصورة بالأعلى وحبيت أشارك معاكم موقع خاص بأكواد الخصم وبيخدم أكثر من دولة مش بس مصر ، وهو موقع yajny هتلاقوا فيه أكواد خصم كتير لمختلف المواقع الإلكترونية في مختلف المجالات زي السفر ، الفنادق ، الأزياء ، المنزل وغيرها ... تقدروا تشوفوا وتسمعوا تجربتي من خلال الفيديو ⬇ بالأسفل هتلاقوا فيه كل التفاصيل أتمنى إني أفيدكم ولو بشئ بسيط 😊


رابط موقع هومز مارت : -

https://homzmart.com

رابط موقع Yajny :-

https://yajny.com/ar

لو بتقرأوا الموضوع ده من 

على الموبايل والفيديو مش 

ظاهر تقدروا تضغطوا على 

جملة عرض إصدار الويب 

الموجودة أسفل

 المدونة هيظهر الفيديو في 

نهاية الموضوع .





أدوات رياضية بسيطة تسهل التمرين وممارسة الرياضة في المنزل

    في بداية مرحلتي الجامعية وأنا بدأت أفكر في ممارسة التمارين الرياضية وكان وقتها اليوتيوب ومواقع التواصل الإجتماعي لم تكن بالشهرة والأهمية...