المكونات والمقادير :-
- نصف حبة واحدة من
الكرنب ( الملفوف )
الأبيض الصغير
- حبة واحدة من الجزر
وممكن تستخدموا نصف
الجزرة فقط اذاكانت كثيرة
- 3علب زبادي صغيرةالحجم
- 3ملاعق كبيرة من المايونيز
- ملعقتين كبار من الخل
الأبيض
- ملعقتين كبار من زيت الذرة
- ملعقة كبيرة من العسل
الأبيض
- ملعقة كبيرة من السكر
- ربع ملعقة صغيرة من الملح
- رشة من الفلفل الأسود
طريقة التحضير :-
في البداية بعد ما نقطع
الكرنب لنصفين ونغسل
الأوراق كويس
هنشيل العروق الموجودة في
بداية الورق علشان
الوصفة دي
بنحتاج فيها الأوراق فقط
بدون العروق بعد كده هنبدأ
نقطع الأوراق بالسكينة قطع
متوسطة ثم هنرجع نعيد
عليها التقطيع علشان تبقى
مفرومة فرم ناعم بعد كده
هنقشر الجزرة ونبشرها
، في طبق عميق هنعمل
الدريسنج بتاع السلطة
هنخلط فيه الزبادي مع باقي
المكونات ونقلبهم كويس جداً
مع بعض بعد كده هنضيف
عليهم الجزر والكرنب ونرجع
نقلبهم كويس مع بعض
ونحفظ السلطة في الثلاجة
على الأقل من 3-4 ساعات
قبل التقديم بس كده هي دي
وصفة الكول سلو سهلة
وسريعة وكل ما بتقعد
في الثلاجة كل ما
حلاوتها بتزيد وطعمها بيكون
ألذ جربوها مع
ساندويتشات البرجر أو
البطاطس زي ما عملت في
الفيديو الموجود في الأسفل
آن شاء الله تعجبكوا،
وبألف هنا...
فيديو فيه طريقة الوصفة
بشكل أوضح ⬇
لو بتقرأوا الموضوع ده من
على الموبايل والفيديو مش
ظاهر تقدروا تضغطوا على
جملة ( عرض إصدار الويب )
الموجودة أسفل
المدونة هيظهر الفيديو في
نهاية الموضوع .
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق